Екслузивно! Заловиха убиеца на Виктория от Русе! Оказа се…

Екслузивно! Заловиха убиеца на Виктория от Русе! Оказа се…

Вече е заловен убиецът на журналистката от Русе Виктория Маринова.

Министърът на МВР Младен Маринов съобщи подробности по време на извънреден брифинг с премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров. До момента не се изключва нито една версия, която е свързана с нейния личен живот, или професионална кариера. Незабавно е изготвен списък от лица от криминалния контингент, иззети са множество находки и за назначени много експертизи.

“Трите лица подали сигнал са забелязали петна кръв, проследявайки следите стигат до женски труп, който е в страни от алеята. Създадена е организация. Незабавно с моя заповед са насочени екипи от екипи на Национална полиция, който са специализирани по тежки криминални престъпления, за изясняване на всички факти и обстоятелства и изясняване на версии за мотиви и вероятни извършители, заяви министър Маринов.

– В следствие на тези действия са изведени няколко основни насоки за работа и по конкретни лица, Множество от тези лица за задържани за 24ч в Русе за изясняване на тяхното алиби. След като не е потвърдена тяхната съпричастност, те са освободени. Стигнахме до лице, което късно снощи бе задържано от немската полиция, в следствие на наше искане.

Лицето е Северин Надеждов Красимиров, роден през 1997 в град Русе, адресът, който е обитавал е в близост до мястото на престъплението.

Има досие за кражба на цветни метали. Има множество доказателства, които свързват лицето с жертвата. ДНК експертизите са готови. Дават наличие на ДНК материал в/у дрехите, с които е бил, както и върху дрехите, с които е била жертвата. Очакваме още доказателства. Продължаваме да работим по всички версии.”

Красимиров е заловен в Германия. На три пъти е сменял адреса си в последните дни, като е пребивавал в различни провинции.
Повдигнати са му две обвинения – за убийство с особена жестокост и за изнасилване. 

Припомняме, че сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната журналистка Виктория Маринова, която е и административен директор на телевизия Ти Ви Ен в Русе, беше подаден в събота в 14.18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото й беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4