Столичният дилър на Mahindra Астреко Моторс взе златен медал на Пловдивския панаир

Столичният дилър на Mahindra Астреко Моторс взе златен медал на Пловдивския панаир

В рамките на Международния есенен панаир в Пловдив столичният представител на индийската компания  Mahindra – Астеро Моторс направи презентация на изложбените си модели на открития щанд V15-18. Още със стъпването на родния пазар индийците се зарадваха на награда. Моделът KUV100 спечели „Златен медал” в „Града на тепетата” в категория „Транспорт и автомобилна техника”.

Преди това на специална пресконференция присъстваха оперативният директор на Mahindra Европа Джоуз Ебенийзър, колегата му от Mahindra& Mahindra Манмиит Чабра и изпълнителният директор на Астреко холдинг Костадин Грозданов,  които говориха за амбициите на автомобилния гигант за превземането на европейските пазари, включително и на българския. Малкият-голям модел KUV100, регистрира премиера на марката за българския пазар, веднага след европейския дебют на модела в Милано, Италия.

Автомобилът е компактен градски SUV за тези, които желаят да изпробват нови пътища и обичат да излизат извън асфалтовите шосета. KUV100 е с 5 врати, 5 места и съчетава външността на SUV с практичността на градски автомобил- с лекота си проправя път в претоварен трафик и е лесен за паркиране. Оригиналният дизайн и малките му габарити го правят чудесно превозно средство за млади семейства и младежи, които искат да имат и офроудър. Името му идва от “Kool&Trendy generation Utility Vehicle“ и сам по себе си KUV100 олицетворява ДНК-то на Mahindra.

На тържественото вдигане на  чергилото на „златния” модел присъства и посланичката на Индия Н.ПР.  Пуджа Капур, която не пропусна възможността да седне  зад волана на KUV100 и да се снима за спомен от изложението. В скоро време предстои официално откриване на нов  шоурум на Mahindra в Астреко център на столичната улица „Челопешко шосе” -40.  Малката  градска кола на българския пазар ще струва малко над 20 000 лева.

Станчо ШУКЕРОВ

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4