“София на едно колело” пред Народния театър

“София на едно колело” пред Народния театър

Изложбата “София на едно колело” представя едно различно изживяване – унисайкъл. “Радваме се, че пилотният проект “Социален цирк за Надежда” се реализира на наша територия и оставаме в очакване на бъдещи интересни инициативи”, подчертаха от районната администрация.

“Това е една история за едно колело с което можеш да обиколиш Земята. Едно колело което променя и дава криле, обясниха организаторите.

Колело, което нарекохме – Юнисайкъл, защото буквата “Ю” прилича толкова много на колелото Ю=YOU.

Това е история за едно момиче Galina Ryom-Røjbek , която преобръща света и поглежда от другия край, балансира и използва колело за игра, спорт, за социален инструмент, за всекидневно придвижване. Учи хората как да намерят своя баланс. Световен шампион по юнисайкъл в няколко дисциплини.

Юнисайкъл е бързо развиващ се спорт и София Юнисайкъл Клуб е нова възможност за преодоляване на гравитацията и балансиране върху една точка за предвиждане и скокове и трикове.

къде: Градска градинка, срещу Народен театър “Иван Вазов”
кога: Откриване – 8 август от 17 ч. до 20 август 2018 г.

с подкрепата на
Sofia 2018 – Европейска столица на спорта и
Fresh Up

Categories: Живот, Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4