Нова вандалщина на гробищата! Поругаха паметта на актрисата Пепа Николова

Нова вандалщина на гробищата! Поругаха паметта на актрисата Пепа Николова

Гробът на голямата българска актриса Пепа Николова е бил поруган. Това съобщи дъщеря й Александра Сърчаджиева в личния си профил в социалната мрежа.

Пластиката, която е направил в нейна памет скулпторът Георги Чапкънов, е била открадната.

Това е поредната нагла кражба, която се извършва на Централните софийски гробища. Само преди около две седмици апаши поругаха паметта и на великия Стефан Стамболов.

“Бясна съм ! Гневна съм! Изключително наранена! Днес отидох на гроба на майка ми! И видях ТОВА! Пластката, която Георги Чапкънов направи за нея , когато тя почина е открадната! Изкъртена по най – безобразен начин!!!! Това е поругаване ! Гнусно е ! И не мога да си представя какъв изрод трябва да си , за да направиш ТОВА!!!!”, написа Алекс, която е актриса и тв водеща.

От ВМРО отдавна настояват да се засили охраната на гробищата, да се проведе разследване кой не си е свършил работата и да има наказани и уволнени. Според воеводите охранителната фирма трябва да покрие и всички щети, а в кратки срокове настояват да се изгонят всички бандити от гробищните паркове, които полицията добре познава, но странно защо толерира.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4