Кривобоц стартира от есента в софийската група, тимове с традиции се отказаха

Кривобоц стартира от есента в софийската група, тимове с традиции се отказаха

Отбор с култово име ще започне от есента участие в софийската АОГ, научи “Витоша Нюз”! Става въпрос за ентусиасти, които са кръстили тима си Кривобоц…Дебютантът ще играе домакинските си мачове на комплекс “Бонсист” до УНСС в столицата. Момчетата от Кривобоц ще бъдат включени в състава на АОГ – Юг.

Ето я и клубната емблема на новака:

 

Междувременно стана ясно, че Левски – Раковски няма да участва в първенството. Това се приема като голяма изненада от специалистите, защото досега левскарите имаха отлично представяне. През миналия сезон отборът, воден от легендата Станислав Ангелов – Пелето, финишира първи в южната група и стигна до битката за определяне на столичен първенец. Тогава “светлосините” загубиха от бъдещия член на Югозападната Трета лига Надежда (Доброславци) с 0:2 в здрав сблъсък.

От есента в Северната АОГ няма да играе пък Сокол (Негован), който се отказа от участие, или по-точно не подаде заявката си в указания от Зоналния съвет на БФС срок – 31 юли 2018 г.

Сокол (Бенковски) също няма да има за поредна година отбор.

Сред задължителните условия за участниците в дивизията са най-вече тези:
1. Да имат лицензиран треньор.
2. Да имат база, отговаряща на изискванията, най-вече баня с течаща вода.
3. Да са подали молба за членство в БФС.

Новите членове на четвъртия ешелон в столицата са, както първи “Витоша Нюз” вече писа: ФК 13, Зенит (Филиповци), Кривобоц и Надежда (Доброславци) II.

Техническата конференция преди старта на сезона 2018/2019 в дивизията ще се проведе на 16 август.

Милен ДИМИТРОВ

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4