Гениалният Балъков стана дядо!

Гениалният Балъков стана дядо!

Прекрасна новина съобщи великотърновският спортен журналист Ангел Ганцаров.

“Снощи в 19:37 часа, Главният мениджър на Етър и футболист №1 на Велико Търново за 20-ти век Красимир Балъков, стана Дядо! Дъщеря му Глория и италианският и съпруг Армандо го дариха с внуче! Диего Армандо Казо. Честито, Краси!”, написа в личния си профил в социалната мрежа Ганцаров, който е един от доайените в спортната ни журналистика.

Малкият юнак тежи 3.5 кг и е висок 52 см и ще носи името Диего Армандо Казо. Любопитното е, че момченцето се роди на датата на Красимир Балъков – 29-и (Краси обаче е на 29 март), а носи зодията на баба си Таня (лъв).

„Аз съм един щастлив млад дядо!”, потвърди новината Красимир Балъков.

Ръководството, футболистите и служителите на Етър честитят на Краси Балъков и близките му и от сърце му пожелават малкият Диего да им е жив и здрав, да ги радва и осмисля дните им! А ако е рекъл Господ, нека един ден да наследи и на футболния терен качествата на Красимир Балъков, а защо не – и да надмине успехите му!

Categories: Живот, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4