Марадона с нова изцепка! Пиян или дрогиран? (ВИДЕО)

Марадона с нова изцепка! Пиян или дрогиран? (ВИДЕО)

Диего Марадона отново влезе в обективите. Този път с поредната изцепка. Легендата на световния футбол беше изловен от журналисти в неадекватно състояние (мъртво пиян или дрогиран)…зад волана на автомобил.

Диего в момента е в родината си Аржентина на почивка, след като работи изкара последната седмица в беларуския Брест. Там е президент на местния Динамо.

Марадона се опита да даде изявление за аржентинска телевизия в състояние, при което е очевидно, че е под въздействието на алкохол или други опиати.

Световният шампион за 1986 г. беше блед като мъртвец, трудно успява да изговори думите и от малкото неща, които му се разбира става ясно: “Добре съм! Нищо ми няма!”.

Наскоро Божидар Искренов заяви пред “Витоша Нюз” по адрес на Диего:

“(Натъртва думите) Виж, ТОЗИ МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ, КАКВОТО СИ ИСКА! Ама каквото си иска! И никой, повтарям – никой, няма право да му прави забележка и да го коментира. Това е най-големият футболист! Точка. Тези, които ги гледаш по телевизията в момента – Меси, Роналдо, Петкан, Драган, – те най-много да му носят обувките на него. Това е моето мнение и никой не може да ме убеди в противното. Той може да прави, каквото си поиска.

Ама, ако ще да пие с две чаши в двете ръце, дали ще шмърка кока, дали ще пуши цигари…Той е Дон Диего. Това е. Никой няма право да му гледа в чашата, в леглото, или в портфейла. По време на Световното в Мексико през 1986-а не можах да играя срещу Аржентина (по независещи от мен причини), обаче имах удоволствието да бъда близо до него и зная за какво става въпрос. Който не го е виждал този човек и гениален футболист той хал-хабер си няма за какво става въпрос.”

 

Categories: Живот, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4