Нашата “Топло”фикация

Докога ще се търпи некомпетентното управление и отрицателното влияние на Топлофикация София върху въздуха и настроението на софиянци? Прилагаме на вашето внимание малко статистика, която бе обявена публично от Владимир Каролев. Ще се въздържим от допълнителен коментар, защото цифрите говорят сами по себе си:
– 34.8 мил. лв. загуба за 2017 година
– 320 мил. лв. натрупани загуби за последните 10 години
– 760 мил. лв. задължения, растящи с десетки милиони всяка година
– 406 мил. лв. вземания, огромната част от тях несъбираеми.
– под 60% събираемост на текущи сметки за парно и топла вода (при над 95% в Топлофикациите в Пловдив и Варна)
– все по-чести и по-големи аварии.

Това е драги софиянци НАШАТА Топлофикация София. Бъдете горди. Всеки от нас има 0.000082% от Топлофикация София. Найс, а? Отдавна е късно за приватизация. 100% съм убеден, че дружеството има негативна пазарна стойност и никой няма да поиска да го купи. Но все още може би има възможност нещо да се направи под формата на публично-частно партньорство. А може и за това да е късно. Но споко. Топлофикация София ще фалира и през несъстоятелност някой ще я купи като в процеса други две НАШИ НА НАРОДА компании БЕХ и Булгаргаз загубят около 800-850 мил. лв. Стоплихте ли горди съсобственици на Топлофикация София, БЕХ и Булгаргаз, завършва постът на Каролев в една от социалните мрежи.

 

 Натрупаната загуба на “Топлофикация София” е 320 млн. лв., дълговете – още 760 млн.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4