Българче донесе късмет на Погба и Франция (СНИМКИ)

Българче донесе късмет на Погба и Франция (СНИМКИ)

Деветгодишният Никола Борисов Алексиев представи България на финала на Световното първенство по футбол на 15 юли в Москва. Той изживя незабравими мигове в Москва, получи специален спортен екип, мина през тунела и излезе на стадиона ръка за ръка с Пол Погба. Баща му Борис го подкрепи и наблюдава на живо от трибуните.

Момчето беше избрано след национален конкурс по програмата Макдоналдс Футболен ескорт. Макдоналдс България не за първи път изпраща българско дете на световни и европейски финали.

 

 

 

 

Като официален спонсор на FIFA World Cup 2018 Макдоналдс има изключителното право да избере деца от цял свят, които пред очите на милиони фенове официално да придружат на футболното игрище най-известните футболисти по време на  Световното  първенството.

Никола e от Пловдив и тренира футбол в местния клуб „Кронос“, играе на поста централен защитник и е влюбен в магията на футбола.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4