Първо във “Витоша Нюз”: Вижте кога Гибона омъжва дъщеря си в Колумбия

Първо във “Витоша Нюз”: Вижте кога Гибона омъжва дъщеря си в Колумбия

Едно от най-радостните събития в живота очаква Божидар Искренов. Бившият легендарен футболист, наричан с обич от феновете Радостта на народа, омъжва дъщеря си Настася на 18 август в Меделин, Колумбия. Избранникът на сърцето й е американец и се казва Джонатан.

За датата на сватбата Искренов съобщи пред “Витоша Нюз”. Тържественото събитие ще се проведе в огромно имение, хасиенда, където живее вторият баща и майката на младоженеца. Иначе младото семейство ще живее в Далас, Тексас (САЩ).

Настася е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Джонатан е 30-годишен, мениджър е в една от най-големите компании в САЩ. Баща му пък е известен учен, офтамолог, считан е за истинско светило в медицината.

“Ще пътувам за Колумбия сигурно в средата на август. Вълнувам се, разбира се. Гордея се с дъщеря си. Бъдещият ми зет Джонатан е изключително свестно и симпатично момче. Желая им само да са здрави и много щастливи. Попътен вятър в семейния живот”, пожела на младите Божидар Искренов.

Радостта на народа има и син Георги от брака с Алина. Наследникът на футболната легенда също живее в САЩ – във Вирджиния, национал е на България по хокей на лед.

Милен  ДИМИТРОВ

Categories: Живот, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4