Валери Божинов отново в отбора на Ювентус

Валери Божинов отново в отбора на Ювентус

Това лято предстои второто издание на Ювентус джуниър камп – лицензираният лагер на най-титулувания италиански клуб ще се проведе от 25 до 30 юни в Стара Загора. Това стана ясно на днешната пресконференция на организаторите от „ДФА-Комета“ и официалния фенклуб на Ювентус у нас „Ювентус-България“. В близките дни ще се организира и допълнителна пресконференция, този път в града домакин, която ще е под егидата на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, който е и патрон на тренировъчния лагер.

Първото българско издание на лагера беше през есента на 2016, когато се включиха почти 80 деца, а треньорите от школата на Ювентус, ангажирани с тренировките, обявиха родния камп за „най-добре организирания лагер извън Италия“.

Амбициите на българския екип е да се справят още по-добре тази година, като най-много усилия ще бъдат насочени за превръщането на лагера в незабравима емоция за участващите младежи. В кампа могат да се включат деца от цяла България на възраст между 7 и 17 години, а таксата за участие остава една от най-ниските в Европа и варира между 700 и 900 лева в зависимост от това, дали се включват нощувките. В рамките на сумата децата ще получат пълна екипировка на гранда от Торино, много други брандирани подаръци и пет дни, изпълнени с футбол, уроци по италиански и английски език, занимания с аниматори, методисти и игрови модули.

Първият регистриран участник в тазгодишното издание на кампа е Валери Божинов, но младши. Синът на единствения българин, играл цял сезон за Юве, официално позира с екипа на „бианконерите“, а Божинов старши, който сега играе в хърватския „Риека“, изпрати видео послание за бъдещите участници в лагера. „Много се гордея, че Валери също като мен ще облече черно-белия екип на Юве това лято. Поздравления за всички организатори и ще се видим в Стара Загора“ каза с широка усмивка нападателят със седем попадения с бяло-черния екип. Организаторите споделиха още, че Валери лично ще подкрепи инициативата, когато се завърне в България, а заедно с него ще се включат още известни футболни имена и корпоративни партньори.

Регистрациите вече са отворени до изчерпването на капацитета на кампа, а желаещите да получат повече информация за възможности и условия могат да го направят във facebook на https://www.facebook.com/juvecampbulgaria. Всички въпроси около участието и записването на деца могат да се изпращат и на e-mail bulgaria@juventus-academy.com, на телефон 0898 340 503 / 0888 477 740 или след предварителна уговорка в офиса на организаторите на бул. „Черни връх“ 75 в София.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4