Бате Венци: Феновете на Ботев ще си плащат като попове

Бате Венци: Феновете на Ботев ще си плащат като попове

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира решението да бъде поставена цена от 20 лева за гостуващите фенове на Ботев (Пловдив) по време на мача за Купата на България, който е във вторник от 18:30 часа.

Интересно е, че и “белите” привърженици също ще платят такава сума, за да влязат на стадиона.

“Няма какво да ми говорите за реципрочност. В Коматево изобщо не бива да се играят мачове нито за купа, нито за първенство. Тези т. нар. бултраси са страшна напаст. Цял мач плюха нашия щаб и играчи, сега ще си платят като попове за свършеното. Отсега ви казвам – на националния стадион ще има засилена охрана и няма да си разиграват коня, както в Коматево. Не ни е страх – колкото искат да идват от Пловдив, но всеки ще трябва да извади по 20 лева.

Няма да има никакви ексцесии, взел съм мерки. Ще наемем много охрана и полиция. Вижте, да ми сравнявате Коматево с националния стадион и ботевистите със славистите – все едно ми сравнявате “Фолксваген” с “Ферари”. Феновете на Славия също ще влизат срещу 20 лева. Не подлежи на коментар”, коментира Стефанов пред “Plovdiv-Press”.

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4