Световен гранд се изправя срещу Левски в памет на Гунди, май става въпрос за Милан

Световен гранд се изправя срещу Левски в памет на Гунди, май става въпрос за Милан

Грандиозен футболен спектакъл очаква България. Поводът за събитието е отбелязването на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

На 19 август на стадион „Васил Левски“ тимът на Левски ще се изправи срещу един от световните грандове. Организаторите засега упорито държат в тайна името на съперника, но по информация на “Витоша Нюз” става въпрос за италианския Милан.

Билетите за паметната среща са вече в продажба и могат да бъдат закупени на цени от 9,57 до 194,30 лева. Феновете могат да се възползват и от специален семеен пакет от два билета за един възрастен плюс едно дете до 16 години.

Българската публика ще има уникалната възможност да посрещне за първи път у нас великия световен гранд, който ще излезе на зеления терен в мач срещу звездите на Левски. Кой ще е съперникът на „Сините“, ще бъде официално обявено на 4 май в София по време на мача Левски – Ботев Пловдив на стадион „Георги Аспарухов“, когато е и рождената дата на идола на „синята“ агитка.

„75 години Георги Аспарухов“ ще бъде не само приятелска среща, а знаменателно събитие за цяла България. Изключителен спектакъл, който ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни сблъсъци – достойна почит за незабравимата синя деветка Гунди. Всички заедно на 19 август!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата в цялата страна и online.  Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4