Участник в “Стани богат” втрещи с незнание! И публиката също се изложи (ВИДЕО)

Участник в “Стани богат” втрещи с незнание! И публиката също се изложи (ВИДЕО)

Култов участник втрещи аудиторията с изявите си и невъобразимото си незнание в популярното тв състезание “Стани богат”.

Участието на младежа може да се сравни само с незабравимия хит, сътворен от пернишки състезател по време на “Риск печели, риск губи” с водещ Къци Вапцаров. “Я го знам, бе! Скакауец”, отговори юнакът след подкана да назове свещен бръмбар в Древен Египет. А правилният отговор беше “скарабей”. По-късно клипчето се превърна в хит в мрежата, а група “Хиподил” даже създаде парче с името “Скакауец”. По мистериозен начин изчезна от нета видеото на епохалното предаване, но споменът за него остана и поражда и до днес усмивки.

 

Един от въпросите, които беше зададен на А. З. от София, беше следният: “Кой е Мохамед Салах, за когото гласуваха над 1 милион души на изборите в Египет, без изобщо да е кандидат?”

27-годишният “заклет геймър”, както беше представен от водещия, се затрудни сериозно и се обърна към публиката. И тя даде безумни отговори.

Просто не е за вярване, че на света все още има хора, които не знаят кой е Салах. Звездата на Ливърпул в момента е може би №1 на планетата. Голмайстор е на Висшата лига. Дори и малките деца го знаят.
Явно обаче, че името му не говори нищо на “интелигентната” публика на шоуто по БНТ.

При допитването водещ отговор беше, че той е “Религиозен водач”, а вторият по популярност бе “Политически затворник”.

3% идиоти даже гласуваха, че Салах е дюнерджия от Кайро.

Както се казва – каквито участниците, такава и публиката…

Вижте ВИДЕО от култовото участие – ТУК!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4