Още едно ангелче, на което да помогнем на Великден

Още едно ангелче, на което да помогнем на Великден

Синеока красавица от Банско се нуждае от подкрепа, за да има безгрижно детство. След броени месеци Мартина Танева ще навърши 4 години, а вече проявява огромна борбеност и силен дух в голяма битка. Ходенето по мъките за семейството й започнало на 7 септември, когато детето поглъща желатинова капсула и получава респираторен и сърдечен арест.

Вярвам, че всичко ще приключи благоприятно и ще остане само един лош сън. Надявам се скоро пак да чуя най -прекрасните слова: „Мамо, обичам те“. Вие мили хора сте тези, които храните душите и сърцата ни с много топлина, оптимизъм и вяра, да продължим да се справяме смело колкото и да е трудно сега“, обръща се Катерина Танева към всички хора с добри сърца.

Лекарите дават надежда за значително възстановяване на Мартина, но е необходима специализирана интензивна рехабилитация. През ноември детето беше хоспитализирано в клиника в Израел, където се провеждат интензивни терапии за неговото възстановяване.Стойността на едномесечното лечение е 70 000 лв., а сумата е непосилна за семейството на Марти.

Родителите забелязват изключителен напредък и подобрение на състоянието й. „Храни се чрез сонда през корема, но вече започна да яде през устата. Преди беше с празен и блуждаещ поглед, а вече започна да фокусира. Трудно, но когато й кажем да вдигне ръка, започва да се опитва. Вече започна да комуникира с очи, задържа сама глава и следи гласа ми“, разказа майката Катерина Танева.

За да помогнете на Марти в трудната битка, можете да го направите чрез:

DMS MARTINA 17777

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:
Катерина Костадинова Танева /майка/
BG96BUIB78371039070002 СиБанк

За повече информация, можете да се свържете с майката на Марти чрез Facebook.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4