Подгумер мачка в дербито на Северната дъга, взе сладък реванш от Войнеговци

Подгумер мачка в дербито на Северната дъга, взе сладък реванш от Войнеговци

Спартак (Подгумер) разгроми Въстаник във Войнеговци с 9:0 в мач от 16-ия кръг на Северната АОГ. Този сблъсък с основание е наричан от фенове и специалисти Дерби на Северната дъга.

По този начин подопечните на кмета Валери Динчев взеха достоен реванш от съперника за поражението през февруари по време на зимния турнир “Иван Тодоров”. Тогава Въстаник (Войнеговци) триумфира в кървавото футболно дерби. Момчетата на играещия треньор Иван Трайков победиха комшиите от Спартак с 4:3 след дузпи. Редовното време в полуфиналния сблъсък завърши 1:1. В герой за победителите се превърна вратарят Васил Василев – Дзоф, който спаси две дузпи.

Сега обаче Спартак беше безмилостен. Гостите доминираха тотално на терена срещу затруднените от кадрови проблеми домакини.

Четири гола заби Николай Георгиев, Венци Христов завърши с хеттрик, а по веднъж точни бяха Стоил Кръстев и Нурай Хабиб.

Това е трети пореден успех за момчетата на треньора Красимир Гачев след 3:2 над Мрамор и 4:0 над Сокол (Негован). “Бяло-сините” се укрепиха на седмата позиция във временното класиране с 18 точки. Толкова има и шестият Кремиковци.

 

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82, editor@vitoshanews.com

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4