Среща между фенове и ръководство на Локо (Сф), тушират напрежението

“Във връзка с инцидента след завършване на футболната среща между отборите на Локомотив (София) 1929 и  Струмска слава Съветът на директорите кани привържениците на среща в залата за пресконфереции на ст.”Локомотив” на 22.03.2018 г., четвъртък от 18.00 часа.” Това гласи официалното съобщение от клуба.

 Както е известно, инцидентът се разигра след домакинската загуба с 0:1 от Струмска слава. Феновете на Локо опитаха да нахлуят в съблекалнята с намерението да потърсят сметка от футболистите за бездушната игра. На входа на тунела обаче те бяха посрещнати от шефовете на Локо, които се опитаха да успокоят обстановката. Стигна се и до открити сблъсъци и размяна на удари и обиди.

Босът на Локото Иван Василев коментира така случилото се пред в “Тема Спорт”:”Не мога да разбера какви са подбудите на феновете. Ще разговарям с тях през седмицата. Да видим каква е причината. Ако има нещо, да си кажат. За първи път ли падаме? Ето и Левски загуби дербито и какво? Не одобрявам постъпката им. Не е това начинът. Има време, нека малко да изтрезнеем от страстите и ще говорим.

Има още мачове до края на шампионата. Нищо не е загубено. А пък и няма да свърши светът, ако не успеем. Има и такива мачове. Момчетата искаха да спечелят. 20 положения имахме, но не влиза и не влиза. Не са искали да паднем. Правим си изводите и продължаваме напред.”.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4