Вижте колко сурово наказаха Бистришките Тигри (РЕШЕНИЕ)

Дисциплинарната комисия на Зоналния съвет на БФС – София наложи сериозни санкции на Витоша (Бистрица) II във връзка с прекратения мач срещу Академик (Сф) от първенството в Южната АОГ. Както първи “Витоша Нюз” съобщи още в събота, срещата беше прекратена от главния съдия още в 38-ата минута при резултат 0:0.

По този случай ДК взе следните решения:

1. На основание чл. 22 ал.2,б.Е от ДП наказва футболистите на ФК Витоша-Бистрица-2: Димитър Кръстев, Господин Чанев, Николай Вучев и Росен Василев със спиране на състезателните права за по 4 / четири/ срещи на всеки един от изброените.

2. На основание чл. 37,ал.1, т.1,б.В предложение 5 от ДП наказва отбора на ФК Витоша-Бистрица-2 с лишаване от домакинство за 3 / три/ срещи и глоба в размер на 937,50 / деветстотин тридесет и седем/ и 50 ст. на основание чл. 42,ал.4. от ДК.

СТК на Зоналния съвет в София взе следното решение :

Приема, че срещата е прекратена по причина на ФК Витоша-Бистрица и негови привърженици и на основание чл. 24,ал.9/ присъжда служебна загуба при резултат 0:3.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4