Първо във “Витоша Нюз”: Отлагат старта на полусезона в столичната АОГ

Първо във “Витоша Нюз”: Отлагат старта на полусезона в столичната АОГ

Първият кръг от пролетния полусезон на столичната АОГ ще бъде отложен! Това научи “Витоша Нюз” от сигурни източници в Зоналния съвет на БФС – София.

Мачовете по програма трябваше да се изиграят на 4 март – само ден след Националния празник. Лошото време в цялата страна и силният снеговалеж накараха Спортно-техническата комисия на ЗС да вземе решение за отлагане на целия кръг.

Терените на тимовете от четвъртия ешелон са покрити със сняг и кал, което прави невъзможно провеждането на футболните срещи.

Както “Витоша Нюз” първи писа, един от отборите в Северната АОГ по всяка вероятност ще се разпадне. Става въпрос за Локо-БДЖ.

“Засега при нас няма внесена молба от страна на Локо-БДЖ за прекратяване на участието в първенството. Ако такава бъде факт, вече ще му мислим”, лаконичен беше председателят на ЗС Валентин Чакъров.

Ето и кои мачове от първенството ще бъдат отложени:

Северна АОГ

12 кръг – 04.03.2018 г./неделя/  – 15.00 ч
ДОМАКИН ГОСТ
Сокол Надежда
Вихър-Требич Локомотив-БДЖ
Житен Банкя-2009
“Въстаник” Левски-Чепинци
“Спартак-Подгумер” “Изтребител”
“Мрамор” “Кремиковци”

 

Южна АОГ

 

 

 

12 кръг – 04.03.2018 г./неделя/ – 15.00 ч.

ДОМАКИН ГОСТ
почива “Академик-1947”
Обеля “Витоша-Бистрица”
“Орловец-2015 “Гранит”-Владая
УРВИЧ -1960/Пасарел почива
“Железница” “Левски-Раковски”
“Урвич”-Панчарево “Люлин”

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0882 96 95 60

 *АКО ИСКАТЕ И ВАШИТЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ В ЖИВОТА И НА ТЕРЕНА ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4