Вижте сълзите на победителя Боби (ВИДЕО)

Вижте сълзите на победителя Боби (ВИДЕО)

Борислав Михайлов не скри сълзите си от вълнение и радост след поредната си изборна победа.

Бившият легендарен вратар получи 463 от 504 действителни гласа и беше преизбран за президент на БФС.

 За Любо Пенев гласуваха 36 делегати, а за Ивайло Дражев – петима.
Това беше четвърта победа на избори за Боби. За първи път той оглави футбола ни на 21 октомври 2005 година. След това беше преизбиран през 2009-а, 2014-а и сега – през 2018-а.

 

“Това гласуване ми дава право и вяра, че заедно с моя екип ще продължим да работим така, че това, което сме обещали, със сигурност ще го направим. Аз ще бъда това, което съм бил. Благодаря ви за всичко, каза победителят.

-Гласувахме бюджета за 2018 година и проектобюджета до 2021 година. Сумата е около 80 милиона лева. Благодарен съм на майка ми, Бог да я прости, и на баща ми, че така са ме възпитали – да не нападам хората. Научен съм да отговарям с действия.

Изхабих най-много нерви на този конгрес, видяхте всички циркове. Накрая се стига до такъв резултат. Иначе със сигурност първата ми победа бе най-трудна.

Уважавам всички мои колеги. Надявам се това да е победа за футбола. От една страна това ме удовлетворява. След като след три мандата ми дават пак доверие, значи съм си свършил работата – аз и колегите ми. Сега трябва да работим по-добре заради същите тези хора.

Благодаря, че съм избран с такъв резултат и никой от залата не предложи кандидат за член на Изпъкома, а гласуваха моите предложения. Приеха и другите предложения и бюджета. Не съм очаквал, че ще спечеля с такъв резултат. Най-много искам националния отбор да се класира за голям форум. Искам да повишим нивото на треньорите, според възможностите на бюджета, който не е малък, да помагаме на малките населени места с инфраструктурни проекти. Най-вече с игрища, за да може да се играе тази велика игра.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4