Скандал! Гардове не пуснаха Любо Пенев на конгреса!

Неочакван скандал се разрази минути преди началото на VIII редовен конгрес на БФС! Един от кандидатите за президент на съюза Любослав Пенев не беше допуснат до залата от охранителите! Мотивът – дошъл бил прекалено рано!?

“Аз влязох в хотела към 10,22 и се опитах да си намеря място в залата. От охраната обачене ме допуснаха до нея. Обясниха ми, че като кандидат-президент трябва да дойда към 12,30, а не толкова рано. Меко казано, съм изненадан. Това ако не е скандал…но вие ще прецените. Не зная дали има наблюдатели от УЕФА. Това не е конгрес. Това е уреден мач”, заяви пред многобройните журналисти обърканият Любо Пенев.

“Теслата” относе и другият опонент на Борислав Михайлов – Ивайло Дражев.

В момента в залата текат казионни изказвания от страна на министъра на спорта Красен Кралев и председателя на БОК Стефка Костадинова (вместо нея – тя е на Олимпиадата н Пьонгчанг, приветствието прочете пресаташето на БФС Йордан Грозданов).


Снимка: БЛИЦ Спорт

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4