Нов опит: Дражев се появи, Любо го няма! (ВИДЕО)

Ивайло Дражев направи втори опит да преодолее охраната и да се добере до залата, където се провежда конгреса на БФС.

Той е кандидат за президент на футболната централа.

Както е известно, на бившия бос на Черноморец (Бургас) и Любо Пенев скандално не им беше разрешено да останат в залата при делегатите. Двамата напуснаха хотела малко след 10,30 часа.

“Правят се опити за манипулиране на избора. Правят се удобни комисии. Ако делегатите ми се доверят на мен, Любо Пенев ще бъде мой първи вицепрезидент. Смятах да поканя в екипа си и Боби Михайлов, но като го видях какъв е страхливец…Защо не допускат медии в залата ли? Защото сте вредни за “правилната” линия, заяви Дражев. – Венци Стефанов да не ме коментира, не е той човекът…защото аз мога много да говоря за него още отпреди 40 години, още от “Петрол”.

Пред делегатите от трибуната Дражев заяви:
“Това, което виждам тука, е зле режисиран фарс. Работните комисии са избрани от Зоналния съвет на БФС. От тях 50 на 50 са от Пловдив, плюс близките на Митко Енчев (председател на ЗС на БФС-Пловдив) и други близки. Жалко, защото те убеждават че няма смисъл, че всичко е решено.

Аз съм един от вас. Не съм прехвалена футболна звезда. Децата, които минаха през ръцете ми, са нормални хора и видяха от мене само хубаво. Стадионът в Бургас е като ТКЗС от 92-а година, това е. След това Борислав Михайлов заповяда да се направи паралелен клуб. И съм решил, че ако рибата мирише откъм главата, да отрежем главата.

Ако ми се доверите, охрана, съдийски и медицински такси отпадат. Не може зонални и областни председатели да се спускат с парашут. Областният и зонален председател да се избират от хората, от клубовете. Както се избира първият ред, така и последният – ако не ви харесва, го махате вие.


Снимка: БЛИЦ Спорт

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4