Боби Михайлов за критиките: Не може по всяко куче да хвърляш камък (ВИДЕО)

Борислав Михайлов даде отговор на постоянните обвинения, които се сипят в последно време по негов адрес.

“Това, което и днес ни се представи от двамата мои опоненти, е продължение на това, което се случи в последните месеци. Продължение на една доста долнопробна, клеветническа кампания по адрес на футболния съюз и неговите членове.

Тъй като винаги съм вярвал, че нашето футболно семейство е вече на друго ниво, съзнателно прецених да не отговарям, а по-добре да си вършим работата. Защото вие ще ни оценявате по свършената работа, а не по приказките. Няма как да стигнеш до целта, ако по пътя спираш да хвърлиш камък срещу всяко лаещо куче, заяви легендарният вратар от трибуната на конгреса.

– Вие отлично знаете какво сме свършили през последните четири години. Буквално преди дни завършихме два важни проекта.

Почти всичко заложено като цел се изпълни. На първо време продължаваме да работим за детско-юношеския футбол. Няма човек, който да не се вълнува от националните отбор. Общата ни болка е представянето на първия отбор. Благодаря на Петър Хубчев за сериозната и отговорна работа. Благодаря искрено за съвместната ни работа през последните 4 години. Надявам се тя да продължи.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4