Страшен скандал! Охранители бутаха в калта и снега кмета на ж.к. Младост (ВИДЕО)

Кметът на „Младост” Десислава Иванчева стана обект на агресия от страна на охранители на частна фирма, инвеститор в строителен обект на територията на района.

Иванчева получила сигнал, че строителни дейности се извършват след позволения за това час и отишла на проверка на обекта. Тя твърди, че на обекта за пореден път се строи и след 22:00 часа, когато по закон строителни дейности не трябва да има. Така се стигнало до пререканието между нея и охраната.

Дирекцията за национален строителен контрол не е открила нарушения по строителството на комплекса в „Младост”.

Ето какво написа самата кметица за среднощния инцидент:

“Вижте на какъв ужас бях подложена от персонала на Гаранти Коза, докато се опитвах да си свърша работата. Бутаха ме и накрая успяха да ме съборят в калта, докато бях дошла да проверя защо нарушават забраните за вдигане на шум вечер по сигнал на жители от 303 блок в Младост, в качеството си на кмет на квартала.

Бутаха и ми дърпаха телефона, за да не ги снимам и накрая и той се озова в калта. Нямам думи и не знам как може да си позволят такова отношение към длъжностно лице, което просто иска да си свърши работата. Извиках и органите на реда.”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4