Парчето “Кекс” откраднато от японец? Вижте приликите между двата клипа (ВИДЕО)

В края на миналата година у нас нашумя едно музикално парче, дело на Папи Ханс. Самият творец представя себе си като многофункционална и талантлива личност. Освен, че е пее, той е още „поет, писател, сценарист на клипове, творчески директор в рекламна агенция“…Още с първото си парче Констанин Трендафилов, както е истинското му име, предизвика тотален фурор. В последните месеци всички полудяха по „Кекс“.

Да, обаче вижте обаче какво показа проучване на “Витоша Нюз”: оказа се, че „само“ година по-рано – през ноември 2016а-а,  се е появил хит на японския комедиант Пикотара (псевдоним на Казухито Косака) с име PPAP (Pen Pineapple Apple Pen). И това клипче се превръща в сезнация. За по-малко от година и половина от появата си веселяшкото парче вече е събрало близо 148 милиона гледания!

Приликите между хита на Папи Ханс и този на японеца от 2016-а се набиват на очи. Дори и неспециалисти  могат да ги открият. Такива има даже и в двата клипа. Само текстовете са различни.

Оставяме на вас да прецените…Може да приликите да са случайно съвпадение. Съмненията остават.

Обаче…ВСИЧКО Е ТОЧНО!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4