Николета след Miss Universe: Бях първа по вот на публиката

С какви впечатления е след участието си на Miss Universe родната красавица Николета Тодорова?
Защо са я свалили от гласуването в Топ?
Какво прави след участието си и какви покани има… четете само във Витоша Нюз

Здравей Николета, за читателите ни, които не са чели първото ти интервю за нас, кажи ни нещо повече за теб.

– Здравейте на вас и вашите читатели. Казвам се Николета Тодорова, на 20 години съм, от гр.София. Модел съм от 4 годишна възраст и от малка знам в коя сфера искам да се развивам. Всяка част от моя живот беше и все още е свързана с моделството. От малко дете следя конкурса Miss Universe и мечтаех един ден да бъда на тази сцена с всички тези прекрасни момичета. Най-красивите момичета на Вселената. Участвах в конкурса Мис Вселена България тъй като Бок Стар Моделс е единствената конкурсна агенция, която ти предоставя възможността да представиш държавата на най-голямата и мечтана сцена за красота. След дълги подготовки за Miss Universe през всичките тези години, реших да отида на кастинга за Мис Вселена България и да направя поне една крачка към сбъдването да мечтата си. И ето тя се сбъдна.

Сигурно знаеш, че много хора се интересуват как протичат тези събития, какви са отношенията между участничките, с организаторите?

– Miss Universe беше едно много хубаво изживяване изпълнено само с хубави емоции. Конкурсът се проведе в Лас Вегас. Там прекарах най-прекрасните 20 дена от живота си. Всеки ден имахме различни занимания свързани с благотворителни каузи, репетиции, кратки обиколки из града на светлините и най-различни развлечения. В момента в който тръгнах от България бях изпълнена със смесени чувства. Бях хем развълнувана, че най-накрая ще сбъдна детската си мечта, но бях и леко тъжна тъй като ще бъда далеч от семейството и родината си. Не знаех какво точно ме очаква, но бях сигурна в едно – там ще създам най-прекрасните емоции. Точно така и стана. Смея да твърдя, че съм голяма късметлийка тъй като момичето което имаше честта да бъде наградено като Мис Вселена България нямаше необходимата възраст и на нейно място заминах аз. Когато кацнах в Лас Вегас нямаше никой на летището да ме посрещне защото беше късно през нощта, но това не ми попречи да сложа 24 каратова усмивка и да чакам най-важния миг в живота ми да се състои. От мига в който влезнах в хотелската стая, още преди да разопаковам багажа си вече ми беше връчен първия лист със задачи, които трябва да изпълня в рамките на 3 дни. Макар не спала дълги часове, аз свърших моите задачи за по-малко от 7 часа благодарение на емоцията и адреналина, които ме крепяха. Винаги вършех работата си по-бързо от останалите момичета и това не остана незабелязано от организаторите разбира се. Те не можеха да повярват, че макар дългите срокове които ни даваха за изпълнение на задълженията ни, аз успявах да ги направя за двойно по-кратко време. Смело мога да кажа, че останаха с много добро впечатление от България. Научих и много неща там. Престоя ми в Лас Вегас и участието ми в Miss Universe ми помогнаха да израстна като личност, да изпитам емоции за които не съм и мечтала, но най-много ми помогна да опозная себе си. Там се научих, че не всичко е така както изглежда и не всичко е на всяка цена.Най-хубавият ми момент в Лас Вегас беше възможността да участвам в Miss Universe и този в който аз получих подкрепата на цяла България! В България най-хубавият ми момент е този в който разбрах, че именно аз ще представям България на най-престижния конкурс за красота, сбъдвайки мечтата си.  Сприятелих се с всички момичета. И макар вече да приключи конкурса ние все още поддържаме връзка всички заедно.  Надявам се скоро да се осъществят плановете ни и да ни видите на една обща снимка отново. Радвам се, че между момичетата нямаше злоба. Те бяха с толкова чисти души и големи сърца, че не мисля изобщо някога да са сторили нещо лошо някому нарочно. През цялото време се подкрепяхме, заедно се смяхме и заедно плакахме. Дори сега след конкурса ние сме заедно духом. Обичам всяка една от тях. Когато отиваш на такова събитие ти отиваш с мисълта да спечелиш и да представиш държавата си достойно, а не да прецакаш другия.

– Кажи ни за цената на участието на подобен форум?  

Разбира се имах и тежки моменти, но бях в такава еуфория, че не срещнах нито една трудност нито имах непреодолими лоши или тежки моменти. Може би най-тежкият ми момент беше този в който всичко свърши.  Макар да обичам България и живота си тук, нищо не може да ме накара да изпитам пак онова чувство което не може да се опише с думи. Това беше вълшебство. Факт е, че направих много жертви, наистина много. И по-точно казано жертвах всичко и получих всичко за което някога съм мечтала, и не съжалявам за нищо!

– Имаше ли по-специално отношение към теб, предвид факта, че идваш от малка страна без силно лоби в тези конкурси?

Участвала съм и в друг международен конкурс, който разбира се беше в пъти по-малък от Miss Universe, все пак Miss Universe е най-големия и престижен форум за красота, но имах представа как стоят нещата. Представяла съм България на международния конкурс Miss 7 Continents в Бодрум,Турция през 2015г. и там влезнах в Топ 10 печелейки титлата Miss Charm, както съм и Мис Абитуриентка за 2016г. За съжаление обаче не успях да класирам България в Топ по време на участието ми или по-скоро бях свалена от гласуването умишлено. България е малка държава, а по вот на публиката стигнах до 1-во място и това ми стига. Благодарение на всички вас аз изпитах топлина на хиляди километри оттук.

Как смяташ да се реализираш оттук насетне? 

-За момента мисля да си продължа образованието и да оставя за малко моделството. Ще видя какво става с университета защото покрай конкурса малко го зарязах и искам да наваксам там, но пак ще се върна към моделството защото там ми е сърцето. Имам предложение от няколко модни агенции в чужбина и мисля да се развивам в световен мащаб. Следващата ми цел е да бъда модел в чужбина. Като за финал искам да отправя благодарности към агенция БОК СТАР МОДЕЛС за шанса който ми дадохте и за доверието. Благодаря на дизайнера Стоян Радичев за прекрасните рокли които уши специално за Miss Universe и благодарение на които през цялото време бях като истинска принцеса. Благодаря на семейството, приятелите и на цяла България за подкрепата която ми указаха през тези месеци. Без всички вас нищо нямаше да е същото. Обичам ви!

– Какво си пожелаваш през 2018 г.? Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

През новата 2018 година си пожелавам близките ми хора както и аз да бъдеме живи и здрави. Всичко останало се постигна стига да вярваш достатъчно. Не искам да ми се дава нищо, а просто да не ми се взима нищо и никой. На вашия екип и на скъпите ви читатели пожелавам през тази 2018 година да бъдете живи, здрави, щастливи и много обичани. Не спирайте да вярвате в мечтите си, защото те се сбъдват рано или късно.

   


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4