Ел Голеадор: Стоичков и Бербатов имат място в моя екип (ВИДЕО)

Любослав Пенев и екипът му не изключват възможността да се срещнат с легендата на българския футбол Христо Стоичков и да го поканят да се присъеди към тях.

Това стана ясно на пресконференцията на опозицията на сегашното ръководство на БФС. Любо Пенев отговори на въпрос на главния редактор на “Витоша Нюз” Милен Димитров дали знае каква е позицията относно предстоящия конгрес на две от знаковите фигури в нашия футбол – Христо Стоичков и Валентин Михов, както и дали имат място те в неговия екип.

“Ние ще се срещаме с представители на отделните клубове, както и с големи имена в българския футбол. Един от тях, безспорно, е Христо Стоичков. Ицо определено има място при нас. Сега, оттам насетне – зависи от ангажиментите.

Колкото до Вальо Михов…Не мисля, че той има желание да се занимава повече с футбол. Не съм сигурен, доколко той е “За” промяната. Чел съм му определени интервюто, изказвания и т.н. Явно има нещо против мен. Но това е право на мнение.

До конгреса със сигурност ще бъдат проведени много срещи и на доста високо ниво, както индивидуални, така и в колективен план”, отговори Ел Голеадор.

Беше му зададен и въпрос дали очаква помощ от премиера Бойко Борисов: “Очакваш ли подкрепа от твоя бивш партньор на тенис?”. “Бивш?! Защо бивш? Не, ние не сме закачили още ракетата. Той има едни ангажименти, аз други. Виж, днес съвпада нашата пресконференция с откриването на европредседателството. Те си имат европейски ангажименти, така че…, отвърна с чувство за хумор Пенев и продължи: Ще инициираме среща с министър-председателя при всички положения. Но пак казвам – имаме си програма и следваме реда.

Що се отнася до Димитър Бербатов…Бербата аз не мога да го коментирам. Той все още играе в Индия. Не знам…Предполагам, че е “ЗА” промяната. Дали ще намери място в моя екип? Сега, ако трябва ще разширяваме Изпълкома, ще разширяваме структурата, ще оптимизираме. Всеки е добре дошъл, но преди това ще има много конкретни разговори.”

Милен ДИМИТРОВ

 

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4