Локо (Сф) си връща две бивши звезди

Халфът Владислав Романов и защитникът Румен Трифонов бяха освободени от Септември, но бързо си намериха нов отбор.

Двамата са почти сигурни нови попълнения на втородивизионния Локомотив (Сф), научи “Витоша Нюз”. Владислав и Румен са бивши играчи на “червено-черните”, така че обстановката в “Надежда” им е позната.
Футболистите са обещали на ръководството на клуба да помогнат през пролетта за завръщането в Първа лига. Това ще стане обаче, при условие, че не си уредят трансфер през зимната пауза в чужбина. 
Техните мениджъри са заети в момента да им търсят клуб зад граница.

Опция за Локото е и друг бивш техен кадър – Траян Траянов, който също през есента риташе в Септември.

Владислав Романов е роден на 7 февруари 1988 г. Висок е 174 см., тежи 64 кг. и е юноша на ЦСКА. У нас е играл е за отборите на Локомотив (Мз), Ботев (Враца), Славия, Любимец, Локомотив (Сф), Черно море, Нефтохимик и Септември (Сф), а в чужбина за полския Краковия и гръцкия Трикала. Има и срещи за юношеския национален отбор до 21 години.

Румен Трифонов е роден  на 25 февруари 1985 г. в Козлодуй. Юноша на ЦСКА, играл е още в Конелиано (Сф), Вихрен (Сандански), Миньор (Пк), Черноморец (Бс), Локо (Сф) и полския Миедж (Легница).

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4