Звездата на Славия призна: Тръгнах си обиден от Левски

Галин Иванов изпревари голмайстора на Лудогорец – Клаудиу Кешеру в анкетата на Пресклуб “България” за Футболист номер едно на 16-ия кръг в Първа лига. Звездата на “белите” получи 9 гласа. С 4 гласа е румънецът, с 3 гласа е Мартин Камбуров (Берое), 2 гласа има Валери Домовчийски (Верея), а с 1 глас е Михаил Иванов (Витоша).

“Да влезем в първата шестица – това ни е целта. Доколко ще успеем, времето ще покаже. Мисля, че имаме сили и ще показваме, че имаме потенциала да влезем в първата шестица.

Ако успеем да спечелим Купата на България, това ще е един подарък за нас. Трудно е, но не и невъзможно”, каза Иванов след награждаването си.

 Галин призна, че все още не ясно дали ще остане при “белите” и след Нова година. “В момента искам да си свърша работата в отбора, да ми изтече договорът декември месец и тогава ще мисля какво ще правя. Естествено, че всеки футболист иска да играе в чужбина, така че ако излезе добра оферта, разбира се, че ще премина, но не на всяка цена. Славия е на сърцето, Славия е моят дом, така че след Нова година ще стане ясно. Още не сме водили преговори с шефовете за нов контракт”, каза бившият национал.

Иванов се чувства обиден от начина, по който се отнесоха с него в родния му клуб Левски. “Нормално е да се чувствам обиден от начина, по който се отнесоха с мен на “Герена”. Не мисля, че заслужавах такова лошо отношение. Аз лоша дума против Левски няма да кажа, защото все пак това е родния ми клуб, но има обида у мен. Мисля, че нещата, които се случват в Левски, не са нормални. Само това ще кажа. Има си хора, които да следят процесите там. Аз вече мисля само за успехите на Славия”, огорчен е юношата на “сините”.

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4