Мис Тигрова е отново култова! Плаши се от срещата с органите на КАТ (ВИДЕО)

Палавата Мис Тигрова отново блесна със смешно клипчев социалната мрежа. Превърналата се във фейсбук-сензация девойка с истинско име Мая Салмова от Кюстендил, този път изразява вълненията и тревогата си от срещата с родните органи на КАТ. Ето и нейният разказ без редакторска намеса:

“Тази сутрин си пътувах за вкъщи, слушах си музика и си мислех какво ще ям и изведнъж на пътя видях светкащи жилетки и стоп-палки. Трябваше да спра и го направих. Това ми се случва често. Както винаги полицая първо се представи и ми поиска документите за колата. След това ми каза, че съм искала да го сгазя и трябвало да прочета правилника къде трябва да спра когато ме спират на пътя. Както винаги започнах да си търся документите в чантата и за изненада те не бяха там.

Търсих ги известно време, след което казах на полицая, че за първи път ми се случва и документите са останали в другата ми чанта. Той ме попита дали имам поне лична карта, но това имах. Каза ми да изгася автомобила и да слезна от него за да установят на кого е. Слязох и той ми каза, че трябва да ми съставят акт. Имаше още двама пътни полицаи, които спираха почти всяка кола. След 15 минути чакане, един от тях дойде до колата ми, каза ми че имам валидно свидетелство, върна ми личната карта и ми пожела ЛЕК ден.”

https://youtu.be/Gy71Z7bR4y8?t=8s

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4