Интересни съперници в първия кръг на градското по футзал

Интересни съперници в първия кръг на градското по футзал

Левски София Запад и Villa Mark откриват Градска Лига по Футзал София, стана ясно от тегления днес жребий. Следващата среща от програмата е между Локомотив Аксидиа – Unex. 3 дни по-късно са и останалите два сблъсъка.

Редовният сезон на градското първенство ще приключи около средата на февруари 2018 г. Всички отбори ще играят по два пъти или три пъти помежду си.

Предстои да се уточни и окончателния форматът на националния шампионат. Това най-вероятно ще стане до ноември.
Първенството по футзал има нов спонсор. Това е Корпорация “Развитие“ КДА. Името на шампионата ще бъде – Национална лига футзал “Развитие” КДА, като решението бе съгласувано с ръководството на БФС.

Обхватът на първенството се разширява, като към досегашните центрове София, Варна и Русе ще се присъединят Бургас, Стара Загора, Пловдив, Благоевград, Панагюрище, Плевен и Монтана.

Илиян Александров е мениджър на отбора на Dxc Technology. Ето какво каза той пред “Витоша Нюз”: “Започваме участието с тежък мач срещу съперник като ФК на глухите. След отборите на УНСС и Левски София Запад това е вторият по сила тим. Ние сме новаци в първенството. Решихме да опитаме нещо ново. Иначе сме редовни участници в минифутболните турнири. Дори и в Шампионската лига стигнахме до четвъртфинал. Искаме сега да видим какво можем да постигнем и на футзал. Целите ни са високи. Ще преследваме място в четворката. При нас няма звезди. Водещ е колективът. Няма да имаме проблеми със събирането за мачовете. Компанията ни е голяма – 4 000 човека сме. Всичко ни е осигурено. Условията, предоставени ни от ръководството, са супер.”

Програма за първия кръг:

24.10 .2017
19.00 ч. Левски София Запад – Villa Mark
21.00 ч.Локомотив Аксидиа – Unex

27.10.2017
19.00 ч.Dxc Technology-ФК Г
21.00 ч.УНСС-ЦСКА

Срещите ще се провеждат в Хандбалната зала на НСА.

TotoToto 1toto 4toto 5


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4