Голяма радост за Радостта на народа! Вижте какво направи щастлив Искренов

Голяма радост за Радостта на народа! Вижте какво направи щастлив Искренов

Легендата на Левски Божидар Искренов използва социалната мрежа, за да сподели с феновете си голяма радост. Радостта на народа разкри, че неговата дъщеря Настася е получила предложение за брак. Бъдещият зет на Искренов е американец и лично е поискал ръката на любимата си от нейния баща. Ето какво написа Искренов:

С гордост и радост бих желал да споделя моето щастие с Вас, феновете ми. Моята дъщеря, красива, мила, умна, с най-голямото сърце на света и най-красивите сини очи, Настася, получи предложение за брак от своя дългогодишен американски приятел Джонатан. Той лично поиска ръката ѝ от мен. Жест, който изпълни очите ми със сълзи и ме върна в онези години назад, в които не можех да си представя, че бих дал моя диамант на някой друг мъж. Бъди щастлива, дъще) Не забравяй, че няма нищо на тази земя, с което да сравня любовта си към теб! Попътен вятър по трънливия път на семейния живот ти желаем от сърце и нека Джонатан знае, че не се боя от „тръните“!

Gibi 1

Източник: БЛИЦ

 

Categories: Живот, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4