Първо във “Витоша Нюз”: Витоша удари Гранит, мач в Кокаляне този път не започна

Витоша победи изключително драматично Гранит (Владая) с 5:4 в дербито на 4-ия кръг в южната АОГ.
Успехът за Бистришките тигри донесе играещият президент на клуба Сергей Ташков буквално секунди преди последния съдийски сигнал. Босът се разписа почти от аулинията и след неумела намеса на вратаря на гостите топката спря в мрежата за 5:4.

Иначе срещата премина през обрати и беше изпълнена с голови положения. Домакините поведоха с 3:1, а скоро след почивката Гранит остана и с 10 души на терена. Най-опитният в техните редици – Любомир Миладинов, спъна противников нападател, който се откъсваше сам напред и получи втори жъл и съответно червен картон.

Въпреки че останаха с намален състав футболистите от Владая проявиха воля и изравниха резултата – 3:3. Размяната на голове продължи и така се стигна до инфаркната развръзка в края.

Междувременно второ поредно домакинство на култовия Орловец (Кокаляне) не успя да завърши. Или по-скъро не успя…да започне. Лекарят, осигурен от домакините, не пристигна навреме за мача. Длъжностните лица изчакаха до 30-ата минута след предварително обявения начален час на двубоя. Докторът не се появи и гостите от Люлин си тръгнаха…По всичко изглежда, че те ще спечелят служебна победа с 3:0, но ще почакаме официалното решеение на Спортно-техническата комисия към Зонален съвет на БФС – София.

Припомняме, че предишното домакинство на Орловец срещу Искър (Герман) също предизвика скандали. Гостите отказаха да продължат мача, след като още преди да е изтекла и 5-ата минута техен играч получи тежка контузия. Изпълнителният директор на Искър Атанас Стоилов извади футболистите си от терена в знак на протест, че охраната не е лицензирана. Дни по-късно отборът му беше изваден от състава на АОГ – Юг след решение на ЗС-София.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4