Столичната АОГ остана с отбор по-малко

Тимът на Искър (Герман) беше изваден от състава на южната АОГ – София, научи “Витоша Нюз”. Това реши на свое заседание Дисциплинарната комисия на Зонален съвет на бФС – София. Причина за тежката санкция стана “самоволното напускане на терена”, което направиха играчите на Искър при гостуването си в Кокаляне на местния Орловец. Както първи “Витоша Нюз” съобщи срещата беше прекъсната още преди да е изтекла и 5-ата минута! Причина за това  стана тежката контузия, която получи играчът на гостите Кристиян Иваншчук.

Халфът веднага беше откаран в болница. Имаше съмнения за фрактура, но след прегледа се оказа, че футболистът е със скъсани кръстни връзки. Провокиран от инцидента и от тежкия терен, на който трябваше да се играе срещата, изпълнителният директор на Искър Атанас Стоилов извади отбора си от терена. Така мачът в Кокаляне не завърши.

Сега Южната АОГ остава в състав от 10 отбора. В следващия кръг Обеля, който по програма трябваше да гостува на Искър, почива. Ще почиват до края на сезона и останалите тимове, които трябваше да играят с тима.

Ето какво написа Наско Стоилов като коментар по случая (предлагаме ви го без редакторска намеса):

Сега ще взема да напиша няколко думи, от които съм убеден че доста хора ще се засегнат – бъдете живи и здрави, но тези които ме познават , знаят че съм прям и директен, особено когато виждам несправедливост и то особено в футбола – та нека засегнатите просто да ме улеснят – изтрийте ме от приятелите си или пък се наслаждавайте на коментарите, които ще има под статуса ми! Та след поредната гавра на БФС спрямо аматьорските клубове имам няколко въпроса:
1. Днес след като извадихте отбора на ФК ,,Искър” от групата на АОГ – Юг мъже, глобихте отбора с 1000 лв и ми наложихте и на мен лична финансова глоба , защото така било според наредбата, така оправихте българския футбол – ако беше така щях да съм много щастлив , но уви!!!
2. Днес спазвате наредбите когато трябва да налагате глоби – а защо въпросната футболна среща започва изобщо при положение , че чл 28 ал8 от ВАШАТА наредба не е спазен – НЯМА лицензирана охранителна фирма ( тази , която е написана на протокола и малко дете знае, че не съществува)!!!
3. Къде ,,потъна” доклада, който лично аз занесох днес в 15:40 в сградата на Зоналния съвет и пред мен бе входиран – защо нито СТК, нито ДК бяха запознати с него , при положение, че вчера ме посъветваха да опиша всичко подробно черно на бяло???
4. Кой накара съдиите да напишат втори доклад срещу клуба ми в ПОНЕДЕЛНИК и то в сградата на Зоналния съвет???
5. Как така от 4 дена никой не смеее да поеме отговорност за лицензирането на стадиона в Кокаляне – единия ден казват, че не се давали лиценз, другия ден , че минала комисия, ама видиш ли не се знае коя е тая комисия!!!???
6. Не смятате ли , че по слаба организация на първенствата в Столичните групи не е имало НИКОГА досега – примери колкото искате – 2 дена преди първенство на която и да е възраст нямаше програми, след 1-и кръг в едната група се вкарва отбор и т.н.
Така ли ще оправим българския футбол, после се чудим защо 12 години НЕ сме на голям форум – сигурно и още 12 няма да сме!!! Времето за промяна дойде!!!
Понеже знам , че отговори на тези въпроси няма да получа от НИКОЙ ще си търся докрай правата и ще докажа правотата си, защото няма как да спазваме ВАШАТА наредба за едни, а за други НЕ!!!”


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4