Първо във “Витоша Нюз”: Скандал прекъсна мач в Кокаляне! Директор извади отбора си от терена

Първо във “Витоша Нюз”: Скандал прекъсна мач в Кокаляне! Директор извади отбора си от терена

Страхотен скандал разтърси първенството в южната АОГ-София, научи “Витоша Нюз”. Мачът от 2-ия кръг между Орловец (Кокаляне) и Искър (Герман) беше прекъснат още преди да е изтекла и 5-ата минута! Причина за това  стана тежката контузия, която получи играчът на гостите Кристиян Иваншчук.

Халфът веднага беше откаран в болница. Имаше съмнения за фрактура, но след прегледа се оказа, че футболистът е със скъсани кръстни връзки. Провокиран от инцидента и от тежкия терен, на който трябваше да се играе срещата, изпълнителният директор на Искър Атанас Стоилов извади отбора си от терена. Той отказа да се върне въпреки многократните увещания от страна на дежурния делегат и съдиите.

Така мачът в Кокаляне не завърши.

Очаква се Спортно -техническата комисия към Зонален съвет – София на следващото си заседание през седмицата да присъди служебна загуба на Искър. Сериозна санкция грози тима от Герман. Може да се стигне дори и до изваждане от групата!

Изпълнителният директор на Искър* коментира така инцидента в личния си профил в социалната мрежа: “Мислех , че след сутринта няма как да бъде по зле , но уви – на това нещо бяхме принудени да играем днес следобед мач от Четвърта лига на България – ЗАКРИВАЙ!!! Едва 5 мин и вече имахме тежка контузия – къде сте сега Уважаема Комисия, къде бяхте когато давахте лиценз на този стадион, къде беше делегата като започна мача с нелицензирания охранител – като ми спрете правата заради това, че предпазих от последващите още по тежки контузии , какво ще стане – ще оправим българския футбол ли – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!

*Наско Стоилов пусна и снимки от терена в Кокаляне…

Очаквайте още подробности за скандала по-късно във “Витоша Нюз”!

В другата среща от южната АОГ, играна днес на стадиона до летище София, Витоша (Бистрица) разгроми Академик (Сф) с 6:1 като гост. В Северната Спартак (Подгумер) загуби у дома от Кремиковци с 0:2.

*АКО ИСКАТЕ И МАЧОВЕТЕ НА ВАШИЯ ОТБОР ДА БЪДАТ ОТРАЗЕНИ ОТ НАЙ-ПРОСПЕРИРАЩАТА НОВА МЕДИЯ В СОФИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС! ЗА КОНТАКТИ: 0889 99 80 82

 
teren 1teren 2teren 3teren

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4