Славия картотекира италианския вратар

Славия уреди  италианския вратар Емануеле Джерия с картотека. Днес администраторът на най-стария столичен клуб Кольо Янкулов се отби в БФС, за да оправи документите на новото попълнение, научи “Витоша Нюз”.

22-годишният страж е бивш играч на Трапани, Мартина Франка и Чивитановензе.

 Джерия изкара пробен период и беше одобрен от треньорското ръководство на “белите”. Той взе участие в контролата срещу Царско село, загубена с 0:1, но въпреки това наставникът на най-стария столичен клуб – Златомир Загорчич, е останал доволен от представянето на младия вратар.
Все още без картотека обаче остава малиецът Сюлейман Траоре. 21-годишното крило изкара пробен период на “Овча купел”. Нападателят бе доведен в Славия от бившия собственик на Левски Томас Лафчис. Малиецът е роден на 25 май 1996 година, висок е 182 сантиметра. Може да играе по двата фланга на атаката, както и като централен нападател. Има мачове за юношеския и младежкия тим на Мали.
Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4