Сензация: Звездата от “Деспасито” идва у нас!

Най-актуалният певец в света в момента – Луис Фонси, който изпълнява мегахита “Деспасито”, ще бъде голямата изненада в предстоящия нов сезон на “Х Фактор” по Нова телевизия. Фонси все още е в преговори с продуцента на шоуто Маги Халваджиян и медията, и засега пристигането му в България продължава да е под въпрос, пише “Блиц”.

 Една от причините е, че звездата иска космически хонорар, за да изпее заразителния си хит на сцената на музикалното състезание и да даде ценни съвети на тазгодишните участници. Домакините са готови да изпълнят всички изисквания на Луис Фонси, включително и нетипичната му за родните ширини претенция за огромно възнаграждение като гост-звезда. Според запознати, се касае за сума от порядъка на 100 000 евро, за ангажимент, който ще продължи едва час, пише седмичник.От “Х Фактор” разчитат да привлекат повече зрители не само като покажат много нови самородните таланти, за чието отсяване отново ще се погрижи журито в състав Саня Армутлиева, Криско, Заки и Любо Киров. Екипът на шоуто, чието мото тази година е “Сътворението на звездите”, продължава традицията си да представя запомнящи се участници и техните истории.

Още в първия епизод зрителите ще видят кандидат-звезди, пристигнали специално за състезанието от Испания, Германия, Англия и Македония, за да опитат своя шанс. Участник на 61 години е сред изненадите на сезона. “За първи път група от четири момичета се явява на кастинг, а Саня се сдобива с ухажор по време на прослушванията”, гласи анонсът на предстоящия сезон.

Големият коз, който от “Х Фактор” все още пазят в пълна тайна, е поканата към изпълнителя на “Деспасито” да гостува в шоуто, за да изпее на родна сцена мегахита си, който вече има рекордните 5 милиарда гледания в различни социални мрежи.

Categories: Бизнес, Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4