Пажин отново избухна: Убихте и последната надежда

Бившият футболист на Левски Предраг Пажин изказа мнението си по повод случващото се в клуба и след загубата от Лудогорец с 1:3 на “Герена”.

“Жалкото е онова ” НЯМА КОЙ ДА НИ ИЗМЕСТИ ОТ ТРЕТОТО МЯСТО ”…. в такава смешна конкуренция това ли са ни амбиции и възможности….. Другарю, аз ще си коментирам и казвам това което мисля, болно е и трагично това което защитаваш, скоро няма да сме си добре и няма да се оправим…освен ако не си тръгнете веднага…… още по- малко да Ви звъня и казвам забележки и давам съвети, ви сте най- голямите забележки……
А, И, ПО- ДОБРЕ Е ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ФУТБОЛА ОТКОЛКО ДА СЕ ЗАНИМАВАМ КАТО ВАС….. УБИХТЕ И ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА С ТОЗИ ОТБОР.  А ”босът” ми има номер, ако има забележки и претенции, нека да ми званне….. ще му кажа и лично какво мисля, да не мисли….

Нито е създал Левски,нито е Господ…. но явно е създаден да го унищожава…Докато Снежанка и Седемте джуджета управляват, така ще е“, написа бившият български национал в личния си профил в социалната мрежа.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4