Юли Петков: Опитват се да ни пречат, но това повече ни амбицира

Старши треньорът на Локо БДЖ Юли Петков коментира победата над Левски (Чепинци) в Негован с 1:0 в дербито от 18-ия кръг на столичната АОГ – Север.

“Играхме в тежки условия. Нашият отбор по-добре се адаптира към терена. Владеехме повече инициативата, изпуснахме доста голове. Доволен съм, заяви Петков пред “Витоша нюз”. – От доста време сме без загуба. Липса на късмет ни отне 4 точки. Не се борим за нищо. Хубаво е, че спечелихме тази битка за второто място.

Най-добрият в нашата група е Локомотив, макар че Доброславци са първи. Организацията на Надежда е на доста добро ниво, даже бих казал, че е като за Трета лига. Те тренират два пъти в седмицата, привлекли са почти всички звезди от окръжната група. Справят се доста добре и заслужено са лидери. Ние нямаме поставене конкретна цел от ръководството. Излизаме и се забавляваме на терена, както виждате.

Доста добри футболисти съм събрал. Ако се паднем срещу ЦСКА 1948 в битката за столичен първенец ще ни бъде трудно, но ще се хвърлим, пък каквото стане.

Привлякохме Младен Стоев. Изключително класен играч и силно попълнение. Видяхте, че прави разликата. Дойде да помогне. Доста хора завишдат на нашия тим, явно пречим на доста хора, но момчетата се справят добре. Вместо да ни се радват, че сме отбор на БДЖ, на държават, някои фактори се опитват да ни пречат, нападат ни непрекъснато. Но това повече ни амбицира.”
Милен ДИМИТРОВ

 

*Ако искате и мачовете на вашия отбор да бъдат отразени от най-проспериращата нова медия в София свържете се с нас! За контакти: 0889 99 80 82

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4