Обединени патриоти: Нужна е грижа за малките населени места

Кандидатите за народни представители от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ за 24 МИР – София Юлиан Ангелов, Султанка Петрова, Одисей Спасов и Станил Станилов се срещнаха с жители на кв. „Враждебна“, столичен район Кремиковци.

Те разкритикуваха политиката на разединение на нацията и обявиха, че ДПС и ДОСТ са политическите врагове на Патриотите, които не трябва да бъдат допускани до управлението. Според тях България плаща висока цена за външната намеса в нейните работи. Държавата ще стане силна, когато се спре обслужването на външни сили и интереси от политиците.

Водачът на листата на Юлиан Ангелов подчерта, че увеличението на пенсиите е задължително и Обединени патриоти няма да отстъпят от това си искане. Той допълни, че е крайно време всички български партии да откажат да си сътрудничат с етническите партии – били те турски или цигански.

Кандидатите на Обединените патриоти обявиха, че държавата е абдикирала от задължението си за грижа към малките населени места. За последните десет години столичен район „Кремиковци” е буквално забравен от властта – местна и централна. Нужна е радикална промяна в политиката и подхода към тези части на столицата, за които време и пари все не стигат.

Кандидатите се ангажираха със защитата на конкретни проекти – изграждане на ВиК системата в район „Кремиковци”, осигуряване на държавно финансиране за рекултивацията на депо „Враждебна”, преразпределение на полицейския ресурс, така че да се осигури постоянно полицейско присъствие в район „Кремиковци”. Това са само част от проблемите. Които бяха дискутирани на срещата.

Общинският съветник от ВМРО в Столичния общински съвет Карлос Контрера подчерта, че народните представители от Обединени патриоти ще се борят за осигуряване на допълнително финансиране и защита на интересите на гражданите от северните райони на столицата. Според него чрез представителите на Обединени патриоти в Народното събрание могат да бъдат поставени и решени голяма част от въпросите, които са неглижирани години наред.

Контрера посочи, че между ГЕРБ и БСП разлика няма – сега отново дават обещания, но те на практика са доказали, че не изпълняват ангажиментите си. Той припомни, че двете големи партии до сега са управлявали по няколко пъти и не са отговорили на очакванията на хората за промяна и по-добър живот.

SreJi

Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ е с № 17 в интегралната бюлетина за народни представители на изборите на 26 март 2017 г.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4