КАТ и Столична община: И кво праим ся? (ВИДЕО)

Жителите на столичния кв. Илиянци са подложени ежедневно на тормоз. Автомобилният трафик през населеното място е просто неконтолируем и на практика невъзможен. На площада в Илиянци по няколко пъти на час спират тирове! Да, правилно прочетохте – ТИРОВЕ! Въпреки пътните знаци, забраняващи присъствието на тежкотоварни камиони, те са факт. От това страдат всеки ден жителите на Илиянци.

Прословутата, печално известна и злополучна Северна скоростна тангента е една от причините за безобразията, на които са подложени жителите на квартала. Друга важна причина е близката митница. Освен от тировете, хората са притеснени и от некесващия пътен трафик по булевард “Рожен”. От ранна утрин до късна вечер потокът от коли не прекъсва… Хората дори не могат да преминат на отсрещния тротоар, тормозени са от коли. Къде е кметът Димитър Димов? Какви мерки взима за решаване на проблема той и компетентните органи?

Ето каква снимка ни изпратиха жители на квартала, възмутени от поредната гавра с техните граждански и човешки права:
IlianziTre

А междувременно патрулка се е “скрила” край ССТ и дебне за нарушители. Вместо да регулират драмата на прокъра,  те се крият в храстите. В продължение на 30минути преход и 30 минути чакам да ми напишат акт за колан. Много ми е чудно обаче кой им позволи да паркират в частен имот? И защо, когато писахме до КАТ молба за облекчаване на проблема те ми отговориха че по документи там път няма и не могат да вземат отношение? Щом няма път,защо ме спряха тези кибици? Аз реално не съм участник в никакво движение, и по някаква случайност съм си у дома,защото точно там имотът е собственост на моята фамилия.”
Това ни написа наша читателка на редакционната поща. Изпрати и снимка.

Kat

Гражданите питат: “Докога ще позволяваме това? Докога ще търпим този произвол?” Кой ли ще им отговори…

 

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4