Ужас! Разстреляха роднина на звезда от Манчестър Юнайтед

Братовчедът на футболиста на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо е бил застрелян при нападение на полицай в Аржентина, съобщава вестник „Сън“. 17-годишният Джеронимо Рохо и неговият съучастник – 26-годишният Аван Родриго, са били застреляни от пенсионирания полицейски офицер Раул Диас при опит за въоръжен грабеж.

Двамата младежи нападнали собственика на такси, който обаче за техен лош късмет преди това служил в полицията. Той им оказал твърд отпор, действайки в рамките на необходимата самоотбрана. Родриго умрял на местопрестъплението, докато Рохо починал по-късно от раните си в болницата.

По данни на полицията, преди да се натъкнат на Диас, двамата престъпници опитали да ограбят друг шофьор на такси. Той обаче успял да се спаси, като потеглил неочаквано и успял да избяга.

Самият Маркос Рохо, който преди време игра и в московския Спартак, също имаше проблеми със законодателството в страната си. През 2010 г. той беше обвинен за нападение на друг гражданин.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4