Нещастници, махайте се от „Герена“! Това е Левски!

Левски изигра пореден срамен мач. Това отдавна вече не е новина. Десет малки негърчета показаха истината на Левски…

Нека родоотстъпниците от БХК не скачат без повод. Базирам се на фактите. В титулярния състав на Локомотив (Горна Оряховица), героично измъкнал 1:1 на „Герена“, имаше трима африканци – Жан Амброуз, Рихави Кифуети и Юлис Ндонг, а сред резервите бяха Дуде Н`Донгала, Мохамед бен Отман, Меди Фенуш и Софиан Муса.

Елин Топузаков има най-удобен момент да развее бялата кърпа. Топчо още на пистата трябва да си хвърли оставката! Ако има поне капка достойнство! Просто така не може повече да продължава! Не може Левски да се дъни на “Герена” срещу Локо Горна, извинете! Десет малки негърчета показаха истината на Левски…И какво ще си кажат верните до гроб „сини“ запалянковци: Да ходим на мач ли? Да спасяваме Левски ли? Ей, наглеци, как не ви е срам, бе? Докога?

Истината е много проста и се знае от всички. ПРЕСТЪПНИЦИ са тези, които доведоха МЕНТЕТАТА от чужбина! Които прибраха КОМИСИОННИТЕ...Имената им се знаят…Народът къде блее?

Дайо Джайеоба в сравнение с Бабатунде и подобни нему “герои” е като Диего Марадона…Простете за сравнението. Топчо е прекрасно момче, сърцат футболист беше навремето, готов да остави и сърцето си на терена в името на Левски. Може да е и кадърен треньор. Но истината е, че ПРОСТО НЕ Е ДОРАСЪЛ ДА Е ТРЕНьОР на ЛЕВСКИ!  Нека да води Верея, Нефтохимик, Локомотив (ГО) или Етър, ако иска, но за старши на „Герена“ му е още рано. ОТБОРЪТ на НАРОДА е нещо свещено, нещо, с което гавра не може да се прави. Добре е да го разберат Бойко Борисов, Спас Русев и всички останали. Нека веднъж завинаги да им стане ясно, че  ЛЕВСКИ не е изтривалка за ничии съвести…ЛЕВСКИ Е РЕЛИГИЯ!

Нека да спра до тук, макар че сърцето ми кърви, и да кажа две думи и за зимната „селекция“. Това недоразумение Яблонски още утре да си взима самолета за Яблонец ли, къде беше…Егати и некадърниците и безхаберниците…А този, който е довлекъл „чудото“ Сукуна, моментално да бъде назован и наказан от феновете…Това вече не е грешка. Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Десетте малки негърчета от Горна Оряховица са тема за друг коментар…Също престъпна схема за разчепкване има там, в която е замесен човекът с шушляка край тъчлинията, наречен Иван Колев…

Вижте „синия“ тим, вижте какви бездарници, хайде, да ги наречем среднюрковци от чужбина, се подвизават там. А всички наши големи футболисти, поиграли на Запад, повтарят непрекъснато (но кой да ги чуе) следната мантра: „За да вземеш чужденец в твоя отбор той трябва да е поне два пъти по-добър от местните футболисти“. Така ли е на „Герена“?

Франсис Нар? Ако имате собствен отбор, даже в махалата на малки вратички,  ще го пуснете ли там? Джереми де Нойер. Моля? Сърджан Лукин, Симон Сандберг – какво правят те на „Герена“? Антонио Аниете – силен първи сезон, стана голмайстор на „А“ група, отиде в Баку и…След като се върна все едно на терена беше друг футболист. И той няма място в титулярния състав на Левски.

Но какво да се чудим, щом вече почнахме да внасяме и десни бекове от чужбина. Та нима в цялата “синя” ДЮШ, разполагаща със стотици талантливи младежи, няма поне две кадърни момчета, достойни да заемат постовете на ляв и десен бек в Левски? Та нима в цялата великотърновска област няма поне едно кадърно момче, което да облече и да защитава достойно фланелката с №2 на Локото?

А? Не искам да цитирам класика, който твърдеше, че играчите от №1 до №6 не са футболисти, но това вече на нищо не прилича. Внасяме си бекове от странство? Моля? Гунди би се обърнал в гроба си. И по-лошото е, че когато канят разни Яблонски и подобни нему се опитват да ни правят на балъци. Все едно ядем доматите с колците…

По-добре само с деца от школата, отколкото с тия чужди ментета…Една година няма да има резултат и успехи, но на следващата ще станем ШАМПИОНИ. ЗАЩОТО ТОВА Е ЛЕВСКИ!

И както каза един мой познат за намеренията на Финягата от Лондон: “Исках да помогна, но нямах желание”. Милиардерът, милионерът, визионерът, “Човекът е от Лондон” Спас Русев се доближи до един неграмотен и пършив циганин…Тука е така, както се казваше в една реклама…

Левски е във фалит! Така ревнаха като оплаквачки разни парашутисти, спуснати за вождове на част от фенската маса. Не е във фалит! Не се ловете на тия приказки на врагове на „синия“ клуб! Старият левскар Пепи Димитров го каза: “Който твърди, че Левски може да фалира, е предател”. Съгласен съм с него.

Цялата шумотевица е покрай изборите и до тях. Понеже финягата от Лондон, агентът на ДС, не взе Виваком и се изниза като мръсна връв из клуба, се създаде суматохата. До изборите обаче! Нали е ясно, че който и да дойде на власт, няма да позволи Левски да изчезне? Пак ще спуснат някой парашутист или човек на “КОЙ”, който да налива уж негови пари. Левскари, горе главите! Оцеляли сме през Комунизма, оцеляли сме по времето на т.нар. преход, видяли сме какво ли не, Левски ще оцелее и сега.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4