Гибона избухна: Къде си, Апостоле?

Легендата на Левски и един от най-големите любимци на феновете на „сините“ – Божидар Искренов, не издържа на случващото се в клуба и изригна в социалната мрежа Фейсбук. „Еййй, Апостоле, Васил Иванов Кунчев, ако само можеше да надникнеш от някъде и да видиш какви обединители и резил-революционери петнят името ти. Животът и здравето си дадохме с гордост да браним името ти, а до къде я докараха разни парашутисти, мними шовинисти, дребни душички с уж „много парички“.

То не бяха адвокати, то не бяха политически пионки, то не бяха „бизнесмени“, то не бяха никому неизвестни играчи „полски свирачи“, то не бе чудо. Ей, разберете…. хората, които милеехме и сълзи леехме за Великия отбор, винаги ще се гордеем с Левски, защото бранихме името лъвско, а някои от вас дори не са ни виждали. И както неведнъж съм казвал: „Без да уважаваш миналото, бъдеще няма“. Може да съм играл в отбори със всички цветове на дъгата, но сърцето ми ще спре да бие синьо„, написа Радостта на народа.

Източник: БЛИЦ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4