Най-красивата ни съдийка лъсна чисто гола (СНИМКА 18+)

Скандална гола снимка на футболната съдийка Рени Радева се появиха в интернет. На фотоса реферката, която през април миналата година грабна титлата “Кралица на Бургас”, си прави натурално селфи пред огледалото. По информации снимката е направена, преди моделът да навърши пълнолетие и е пратена на светския сайт “ХотАрена”.

“Вижте красавицата, завършила на второ място в тазгодишния конкурс “Мис България”, в ранните си години. Нека хората преди да се превръщат в надувки, да се сетят откъде са тръгнали и какво минало имат! Правете си сметка, щом от малка е почнала да разпространява такива свои снимки, докъде е стигнала сега”, гласи съобщението към снимката.

Радева в момента е на 19 години. Родената в Карнобат съдийка учи право в Бургаския свободен университет, пише “Флагман”. Рени е рефер от няколко години, като е страничен съдия на мачове от долните дивизии на българския футбол. Когато не върти байрака, миската ръководи срещи на детски и юношески турнири.

Reni 1

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4