Тайнствено чудовище се появи на плаж (СНИМКИ)

Странен обект, изхвърлен на плаж в Нова Зеландия, предизвика сериозни дискусии и разпалени спорове в социалните мрежи. Въпросът, който започна да тревожи съзнанието на интернет потребителите, след като снимките на мистериозното нещо се появиха във Фейсбук, беше: “какво е това?” Отговорите обаче се оказаха многобройни.

Големият предмет, целия покрит с големи черни миди е бил забелязан на плаж в северната част на страната от местна жителка. Тя публикувала снимката във Фейсбук с въпроса: “Просто съм любопитна да разбера… Някой знае ли какво е това??! Изхвърлено е от океана на плажа Меривай.”

Жената продължава своя коментар: “Изглежда като огромен червеи с черупки. Никога не съм виждала едно от тези странни и забавни създания, които просто се появяват.”
За местния сайт stuff.co.nz тя заявила: “Всъщност първо мислех, че е изхвърлен кит, но когато го приближих беше нещо толкова странно.”
Какво точно представлява странният обект, разпали сериозни дебати в интернет. Някои предполагаха, че може да е странен вид изкуство, други предполагат, че става дума за част от стар кораб, претърпял корабокрушение. Дори се появяват предположения като: “Мидено чудовище с плитки” и “Извънземна капсула на времето”.
В същото време, това масивно “нещо” и загадката около него, са като излезли от филм на ужасите.

%d1%87%d1%83%d0%b4%d0%be-1%d1%87%d1%83%d0%b4%d0%be-2%d1%87%d1%83%d0%b4%d0%be-3
Източник: fakti.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4