Уникални кадри от мястото на трагедията с бразилския самолет (ВИДЕО)

Видеокадри от спасителната операция и мястото на трагедията с бразилския самолет бяха разпространени от агенция “Ройтерс”. В акцията се включиха пожарникари, военновъздушните сили на Колумбия и полицаи. Спасителната операция е започнала веднага, но поради лошата видимост до мястото на катастрофата можело да се стигне само по суша, уточняват световните агенции. Екипът е успял да намери черната кутия на самолета.

Вече официално е потвърдена смъртта на 75 души. Между жертвите е и бившият защитник на ЦСКА Фелипе Машадо. Чартърният самолет трябвало да кацне на международното летище в град Меделин, но се разбил при захождането.

В официално изявление на летищните власти се съобщава, че в 22.00 часа местно време самолетът, който излетял от Санта Крус, Боливия, е обявил извънредна ситуация заради електрическа повреда, а малко по-късно изчезнал от радарите.

Вижте видеото – ТУК

Categories: Още

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4