Сектор “Б”: За идиоти ли ни мислят? (СНИМКИ)

По повод изтеклите днес в медиите “детайли” от срещата на Спас Русев с Тръст “Синя България” искаме да попитаме дали ни мислят за идиоти и да припомним със снимките по-долу, че секторът и стадионът са проектирани с козирки! Не е необходимо да се питат външни консултанти и т.н. – достатъчно е да се обърнете към архитектите, които са проектирали стадиона! Било по-добре да се бутне и да се прави наново, отколкото да се слагала козирка!? Що за небивалици, що за плоски оправдания!

Ще припомним също, че по време на строежа носещите колони бяха специално усилени точно с идеята да издържат козирката, а на една от снимките по-долу оранжевите неща са всъщност гресираните зазимени огромни болтове, които чакат реална инвестиция и конструкция (козирка), която да се захване за тях, а не празни приказки и шикалкавения!

Дадохме кредит на доверие на новия собственик, но засега чуваме само празни приказки и обещания! Писна ни от тоталната аматьорщина и цирк, които са обзели клуба! Първо, спират се премиите, защото не било предвидено да биеме толкова и по този начин се гони треньорът, който крепеше резултатите ни и ни държеше в борбата за титлата! Второ, дават се гръмки обещания за козирка на сектора, за да се окаже два месеца по-късно, че била прекалено тежка и скъпа!??? Трето, не се правят никакви стъпки към назначаването на треньор като Мъри или Херо, а пак се залага на най-евтиния вариант (нищо против Топчо (който с два мача на Герена ни закри сезона – загубата за купата и сега от Локо Пд), но експериментите като с Мъри много рядко се оказват успешни!). Трето, маха се Жужо, за да се назначи Чиликов. Четвърто, маха се Гонзо, за да се назначи Ангелов, който след напускането на Петрович не знаеше къде се намира и се държа като клоун, а е знаел от предния ден за намерението на треньора!

После не се питайте защо има по 1000-2000 човека по мачовете! На хората им писна от тоталната аматьорщина в клуба и като добавим и проблемите в самата публика всичко това води до тоталната апатия, която е обзела всички левскари!

%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80-1%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80-2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80-4

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4