Най-щурите партита по света

Най-щурите партита обикновено се получават по два начина – или съвсем спонтанно, или с внимателно планиране и шантава тематична идея. Ще ви разкажем за някои такива идеи – за да ви помогнем в избора на тема за предстоящото ви парти или просто да ви развеселим, както се развеселихме и ние. В подобни тематични партита могат да се превърнат както най-обикновеният домашен купон в петък вечер, така и по-лъскаво събиране на хора с определена цел.

Звездно съвпадение

Една от най-нашумелите идеи за бляскаво начало на всяко парти. При влизането всеки гост получава „звездна” самоличност, която е едната половинка от добре позната двойка. Възможностите могат да варират от двойки като Антоний и Клеопатра до Виктория и Дейвид Бекъм! След като сте получили своята самоличност, отивате да търсите партньора си. Предизвикателството е да обиколите всички посетители и да се забавлявате възможно най-много, докато го правите. Веднага щом започнете, ще си намерите повод за смях през цялата вечер, радвайки се на странните съвпадения. Веднъж щом откриете своя партньор, печелите определен билет, който участва в томбола с награди.

Мустак парти

Парти, вдъхновено от мустаците! Дали ще са прави къси мустачки или дълги тип „фу манчу”, мустаците придават изключителна индивидуалност на носителя им. (Сетете се само за Салвадор Дали…). Откакто мустаците навлязоха широко в поп културата под формата на аксесоари, щампи върху тениски и къде ли още не, станаха популярни и мустак партитата. Забавлението покрай различните аксесоари можете да допълните със забавни парти игри като „Познай на кого е този мустак” – историческа личност или съвременна знаменитост. Не забравяйте снимките, за да се посмеете после на резултата! Мустак партито е подходящо както за приятели, така и за семейството. Забавлявайте се!

Парти „Десетилетия”

На такова парти гостите са задължени да дойдат, облечени като определено десетилетие. Дали ще са избрали лъскавите клинове и тупираните коси на 80-те, пристегнатите рокли на точки и перфектните прически на американските домакини от 50-те? А може би някой ще се е осмелил да се върне още по-назад и ще извади рокля с кринолин от викторианската епоха? Възможностите са безкрайни. Експериментирайте с външния си вид и не се страхувайте да извадите на показ най-смелото в себе си, за да бъдете разпознати веднага! В краен случай старото дънково яке и тениската на Nirvana винаги ще влязат в добра употреба, ако решите да се спрете на 90-те години.

Парти „Кубчето на Рубик”

Гостите идват, облечени в разнообразните ярки цветове на популярния куб на Рубик – червено, жълто, зелено, синьо, бяло… С напредването на вечерта те започват да разменят някои от дрехите и аксесоарите си. Целта е всички да си тръгнат, облечени от горе до долу в един цвят!

Облечи се като типичния пияч на любимата си напитка

Ако любимият ти коктейл е Космополитън, облечи се като Кари от „Сексът и градът”. Ако си фен на Джак Даниелс – като моторист или кънтри певец. Cuba libre – сложи си голямата сламена шапка, добави пура към аксесоарите и се надявай да си достатъчно мургав. А можеш да спазиш местната класика и да облечеш добрия изпитан бял потник, ако предпочиташ ракия.

Парти „Мъртви музиканти”

Темите за партита по света явно стават все по-странни, щом това също съществува, но ще се изненадате колко забавно може да бъде – особено когато дамата ви се облича цялата в бяло и си лепва мустаците на Фреди Меркюри, а вие напудряте лицето си и слагате перука, имитирайки Моцарт. Възможностите тук също са безкрайни.

Ключ и Катинар

Ключ и Катинар също е измежду по-лесните за прилагане формати на партита – всичко се върти около това, че на дамите се раздават катинари, а на господата – ключове. Никой не знае кой ключ кой катинар отключва и целта на вечерта е да намерите своето съвпадение и заедно да спечелите дребна награда. Партитата Ключ и Катинар обикновено се организират измежду необвързани хора, като целта е те да се запознаят с други необвързани. Сега отключвате катинара…а после може да го заключите заедно на някой мост в Париж J Заговарянето на отсрещния е лесно – причината вече е измислена!

Зарадвахме се да открием, че такива партита се правят и в София – ClubR (www.clubr.bg) организира предстоящото парти за необвързани „Ключ и Катинар” на 17 ноември в клуб „Грамофон“. Вече сме ходили на предишни техни Sexy & Single партита, които редовно са част от софийския нощен живот и останахме приятно изненадани от редицата забавления, които ни предложиха, така че очакваме Ключ и Катинар партито с нетърпение!

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4