Ангел Колев: Защо да не изненадаме ЦСКА?

Старши треньорът на Локомотив (Сф) Ангел Колев даде интервю пред vitoshanews.com в навечерието на мача от 1/16-финалите в турнира за Купата на България срещу ЦСКА. В него той говори за надеждите и очакванията си преди това столично дерби. Мачът е утре, 21 септември, от 16,00 часа на стадиона в ж.к. “Надежда”.
-Г-н Колев, какво е настроението в отбора?
-Добро е настроението. Нямам никакви притеснения. Няма място за страх във футбола. Познавам съперника. ЦСКА си еЦСКА. Те привлякоха доста чужденци през последния месец. Подсилиха се във всички линии. Уважавам противника. Ще излезем, за да си сверим часовника и да покажем и нашите достойнства на терена. И ние имаме добри неща, които да демонстрираме. Ще излезем да играем с пълни сили и ще дадем всичко от себе си за победата.
Имате ли кадрови проблеми?
-Не. Всички играчи са на линия. Ще разчитам на най-доброто. Не летим в облаците. Знаем си възможностите. Ще се опитаме да покажем това, което можем. То не е никак малко. Да, класирането и резултатите не ни задоволяват на този етап. Възможностите са ни много по-големи. Класирането не отговаря на класата и името на Локомотив. Загубихме доста точки във Втора лига по детински начин, визирам най-вече мачовете в Плевен и срещу Септември у дома. Изпитвахме проблеми във фаза защита. Да се надяваме, че с привличането на новите попълнения резултатите ни ще се подобрят значително. Оптимист съм, че това ще се случи, още повече с оглед показаното на мача в Разград от предишния кръг на първенството. Завършихме 0:0 в четвъртък срещу един от най-силните отбори в групата, най-добрия даже мога да кажа, срещу когото до момента сме играли от началото на сезона. Лудогорец 2 е изграден от школувани, научени футболисти. Бяхме им напълно равностойни на домакините. Даже ние създадохме по-чистите положения и една наша победа нямаше да бъде незаслужена. Това беше и първата среща, в която не получихме гол.
-Можете ли да поднесете изненадата?
-При всички случаи ще се опитаме. Сега, какво ще стане е Божа работа. Това е турнирен мач. Всичко е възможно. Защо да не поднесем изненадата?
Очаквате ли да има и нотка на подценяване у играчите на съперника?
-Нормално е да има подценяване. Все пак те играят в елита. Борят се за шампионската титла. Но пък…нека. Хубаво е да ни подценяват. Накрая ние можем да се смеем последни.
/Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4